WUIC 2019 EXCELLENCE SCHOLARSHIPS ANNOUNCEMENT

Walailak University International College (WUIC) offers full and partial Tuition Waiver Scholarships for the admission of students with excellent academic records.

The scholarship scheme is for students to study for their 4-year Bachelor’s Degree in the following international programs, starting from the 1st semester, Academic Year 2019 (August 2019 – May 2020).

The deadline for the applications for scholarship is on 10th May 2019. Interested person, can submit the application and required documents online directly to Walailak University International College (WUIC) via E-mail: wuic.scholarship@mail.wu.ac.th

Click

Sent your documents to email : wuic.scholarship@mail.wu.ac.th